_______

LIDKÖPING


Teater för alla

Varje år spelas ett sommarspel, en familjeföreställning och medlemmars egna projekt. Här ger vi teaterälskande amatörer av alla åldrar möjlighet att stå på scen.


Barnverksamhet

Vi erbjuder drama- och teatergrupper för barn och unga i alla åldrar från Lidköping och närliggande kommuner. Vill du eller ditt barn vara med?


En ideell förening

Esplanadteatern är en ideell förening. Det betyder att alla våra intäkter går tillbaka till vår egen verksamhet – till det som våra medlemmar vill göra.


Bli medlem i Esplanadteatern!

Vi erbjuder dig en levande plats där du kan uttrycka och utveckla dina drömmar. Hos oss kan du spela teater, bygga scenografi och dekor, syssla med ljud och ljus, sy kostymer, eller arbeta med smink och mask. Vi har även teaterkurser och många andra spännande sysselsättningar som gör vardagen lite ljusare.

Nu kan du även bli stödmedlem!
Aktuella föreställningar:

Vi måste tyvärr meddela att vi tagit beslutet att ställa in de resterande föreställningarna av Klas Klättermus pga det förvärrade smittoläget av covid-19.

Vi kommer att påbörja återbetalningar under torsdagen.

Vi är glada för att ni bokade och önskar er varmt välkomna tillbaka i framtiden!


Se mer om vad som händer hos oss på Facebook och Instagram!

Välkommen upp till oss!

Vår verksamhet befinner sig på fjärde våningen i Sockerbruket.

För att hitta till oss går du in genom Sockerbrukets huvudentré och tar sedan trapporna eller hissen upp till våning 4, och går sedan åt vänster.

Väl inne i foajén fortsätter du in i en lång korridor där du först går förbi Parkettsalen, sedan Scenen och till sist Köket och Gabriella och Torstens kontor.

Våra lokaler är självklart rullstolsanpassade och scenlokalen är även utrustad med hörslinga.